Forårsklargøring af banerne 2022

Til Klubberne

Planen for forårsklargøring af banerne 2022, vil være følgende:

Uge 11. overslæbning af baner.

Uge 12. førsteslåning af baner. 

Bløde baner

Hej Klubber i nordfyn

Efter en del nedbør den sidste tid oplever vi bløde baner på visse anlæg. 

Vi kører derfor udenom for at undgå sporkøring

Ved spørgsmål er i velkomne til at ringe til Lasse Filsø, 81 88 08 14


Besked til klubberne

OKNygaard oplever at flere anlæg godt kunne bruge at få skåret hegn ind. Det er hårdt ved maskinerne, da de flere steder kører på lavthængende grene.

Det kunne være fedt, hvis I i sommerpausen ville få kigget på Jeres beplantninger.

Giv gerne et kald, hvis I vil vide om vi har problemer på netop Jeres anlæg.

Desuden oplever vi at der er flere mål der ikke er efterspændt eller i generelt dårlig stand. Vores klippere flytter stadig en del mål manuelt, da de dårlige mål ikke kan tåle at blive flyttet med målløfter. Hvis der stadig konstateres mål der ikke er efterspændt efter sommerpausen, klipper OKNygaard udenom disse, da vi ikke kan garantere at disse ikke blive ødelagt.

Hvis der er nogle klubber der afholder fodboldskole i år, må I meget gerne give en melding til OKnygaard, så vi kan få tilrettelagt vores klipning herefter.

Ellers er der ikke andet at sige at vi håber at I er tilfredse med vores arbejde derude. Husk at i altid kan ringe, såfremt der er spørgsmål.
God sommer. :-) 

Mvh OKnygaard

 

 

Hvad er dette website?

nordfyn.banepleje.dk drives af Anlægsgartnerfirmaet OKNygaard, som løser opgaven med klipning og pleje af Nordfyn Kommunes sportsanlæg.
Her på sitet kan du, som baneansvarlig i din lokale sportsforening, finde og modtage information vedr. eventuelle ændringer i planen for pleje og klipning af det anlæg du benytter. Afvigelser fra den normale plejeplan, kan f.eks. ske pga. vejrlig eller tekniske udfordringer.

Fordi vi ved, at det har betydning for din forenings aktiviteter.